dijous, 27 de febrer del 2014

Smore sobre "La invención de Hugo"


Hola!
Ja hem acabat de veure la pel·lícula i hem fet un treball amb una eina molt útil, Smore. Serveix per a fer pàgines amb embeds, enllaços, etc. És molt fàcil d'utilitzar, l'únic inconvenient que té és que no pots posar el fons de pantalla que vulguis, venen pocs i no en pots incorporar de nous. 
Només és la primera part del treball, que l'acabarem quan tractem el tema de la música al cinema. Aquest film m'ha encantat, us recomano veure-la si encara no l'heu vist.

Aquí us deixo l'enllaç al treball, espero que us agradi i animi a veure-la.


diumenge, 23 de febrer del 2014

6 fotografies 6 cançons

Hola!

Els deures d'aquest cap de setmana eren mirar unes fotografies i buscar-ne la música més adequada per a elles. Jo, en quant les he vist, he pensat directament en aquestes cançons. Em sembla molt interessant aquesta feina, ja que, és molt imaginativa. He fet una llista de reproducció amb les cançons utilitzant l'aplicació mòbil "Grooveshark".

Aquí estan les fotografies amb les seves cançons corresponents:

1. White Christmas - Michael Bublé
2. Another brick in the wall - Pink Floyd
3. True Friends - Miley Cyrus
4. Summer Paradise - Simple Plan
5. Aquí no hay playa - Los Refrescos
6. Have you ever seen the rain - Creedence Clearwater Revival




Aquí està la llista de reproducció feta amb la app mòbil GrooveShark (disponible per Android i iOS):

dimecres, 12 de febrer del 2014

Georges Méliès

Hola!
Ara a classe estem veient "La invención de Hugo" una pel·lícula molt bonica. Es tracta d'un homenatge a Georges Méliès, un actor, director, productor. Per a poder entendre millor la pel·lícula he decidit fer un Thinglink (online i app mòbil) sobre aquest home.
La veritat es que m'ha impressionat bastant que quedés arruïnat i hagués de vendre els seus estudis. Una altra cosa que m'ha impressionat bastant és la manera com feia el cinema. Vivia en una època en que els Lumière (directors de cinema molt importants) filmaven escenes de la vida quotidiana en càmera fixa. Ell ja tenia travellings i utilitzava el cinema per a fer màgia. Retractava coses estranyes a l'època (com un viatge a la Lluna, etc.). 


dimecres, 5 de febrer del 2014

Cinexin

Hola!
Avui la meva mare m'ha comentat que ella de petita tenia un cinexín. Són uns dibuixos (el mateix dibuix dos cops en posicions diferents) que quan tu fas girar una rodeta sembla que es moguin, ja que hi ha dos imatges diferents que primer apareix una i desprès l'altra. 
Suposo que la meva explicació no és massa útil perquè no sabia ni com escriure-ho. Per aquest motiu us deixo un anunci d'un cinexín per a que us en feu una idea. M'ha semblat curiós ja que, és un aparell dels 70s i es molt diferent a com és tot ara, el cinema ha avançat molt en molt poc temps.