dissabte, 16 de novembre del 2013

IPercussion Free

Hola!
Avui us vull presentar una aplicació mòbil per a Apple. Es diu IPercussion Free. Com podeu veure és gratuita. Hi ha diferents instruments que es poden tocar: triangle, pandereta, xilòfon, diferents tipus de tambors i maraques. Dins del xilòfon pots escollir si el vols de metall o fusta i amb notes o sense. Estracta d'una aplicació bastant simple, al xilòfon hi ha molt poques notes i els instruments en general no tenen un so massa bo. 
La vaig descobrir l'altre dia quan intentava practicar les partitures per al Concert de Nadal que farem amb instruments ORF. 
Espero que us sigui molt útil.

Aquí sota us deixo una imatge de la aplicació:

dimecres, 6 de novembre del 2013

Òperes de Verdi

Holaa!
Avui, com a treball amb aplicacions mòbils he fet un Thinglink. Us preguntareu que és, no?? Doncs és una app en la que insereixes una imatge. Sobre aquesta marques puntets. Quan passes per sobre d'ells veus el que el has inserit (informació, vídeos, un altra imatge... ). Ho he fet perquè és el Bicentenari de Verdi i crec que és un bon treball, queden reflectides les òperes més famoses de Verdi. A més a més m'ha ajudat molt a saber que la música que tant em sonava era de Verdi. La majoria de les òperes d'aquest compositor són molt famoses. La imatge és un collage fet amb Moldiv.

Aquí us el deixo:

dimarts, 5 de novembre del 2013

Firma CDs Maika

Holaa!
Dissabte dia 2 de novembre la cantant Maika Barbero (Reus) va anar a firmar CDs a Leroy Merlin de Tarragona. Per si no sabeu qui és, va quedar tercera a la primera edició de “La Voz” un programa de Telecinco. Ha tret un CD que es diu “No return” amb 11 pistes d’àudio. Al arribar va cantar tres cançons de l’àlbum: Cadencia, No return i Entre sombras.

Aquesta és l’arribada de Maika a Leroy Merlin i Cadencia la pista número 4.





Aquesta és No return la pista número 2.




Aquí presenta la seva cançó Entre sombras (pista número 4 i 11)




Aquí canta la seva cançó Entre sombras. La meitat es cantada en castellà i l’altre meitat en anglès.


Desprès de tot això va estar firmant els CDs i quan em va preguntar el nom i li vaig dir que era Cris em va reconèixer perquè la segueixo a Twitter. Aquí adjunto dues o tres fotografies que em vaig fer amb ella:





Aquí és quan ella em va preguntar si era jo.









Aquesta la cara que se'm va quedar quan em va reconèixer.










I aquesta d'aquí la que ens vam fer desprès de la firma.


Aquí teniu la firma del meu CD



Aquí sota podeu veure un vídeo amb fotografies d'aquell dia:



Segueixo a Maika des de que va començar al concurs. Té una gran veu i m'encanta. Recomano que escolteu el CD si podeu, és molt bo. He anat a un concert seu i el directe que té és increïble, comença el concert tal i com l'acaba, no desafina ni es queda afònica en cap moment!


dilluns, 4 de novembre del 2013

Bicentenari de Verdi

Hola!
Aquest cop la meva entrada té un motiu especial. És el bicentenari del compositor Verdi, del romanticisme. Per això he fet tres imatges editades d'ell.

La primera és aquesta:



Ha estat editada amb l’aplicació Line camera; li he posat el filtre “vintage”. Tot seguit l’he pujada a l’aplicació mòbil Imagechef i li he posat el marc “Happy Birthday”.També he escrit Bicentenari de Verdi.










La segona és aquesta:





L’he editada directament a Imagechef, he posat el marc “Birthday pack”. Tot seguit he escrit Bicentenari de Verdi.








La tercera és aquesta:





És un collage fet amb l'aplicació mòbil Moldiv. Selecciones el exemple que t'agrada i desprès totes les fotografies que vols posar-hi. També es pot afegir text.

diumenge, 3 de novembre del 2013

Halloween!


Hola!

Els alumnes de la classe de música us volem desitjar un bon Halloween. He fet aquesta fotografia amb l'aplicació mòbil "Imagechef". És senzilla, només cal seleccionar la imatge i escollir el marc que vols posar-li. Espero que us agradi!