dilluns, 30 de setembre del 2013

La vida de Beethoven


Hola a tots!

Ja torno a ser a aquí. Aquest cop per explicar-vos el que hem fet avui a classe. Un LIM sobre la vida de Beethoven. Jo he fet un resum amb popplet sobre l’activitat treballada a classe. Espero que us agradi.


dijous, 26 de setembre del 2013

Sonata "Clar de lluna" - Beethoven

L’altre dia vam començar a tocar una partitura amb flauta. Precisament va ser “Clar de lluna” de Beethoven. També hem vist l’inici de la pel·lícula “Copying Beethoven”.
La sonata té tres moviments; el primer és adagio sostenuto, el segon és allegretto i el tercer és presto agitado. La tónica és en do sostingut menor. Es va composar l’any 1801 i es va estrenar el següent any. Està dedicada a la Condesa Giulietta Guicciardi. Els instruments per als que estava preparada eren el clavicèmbal o el piano.

Aquesta va ser la portada de la primera edició de la partitura

diumenge, 22 de setembre del 2013

Començem el curs!

Hola,
Em dic Cristina Fontgivell i aquest és el meu bloc de música. Curso 4t d’ESO humanístic a l’Institut Joan Puig i Ferreter. He escollit l'optativa de música perquè m’encanten les TIC, m’agrada participar als concerts, els instruments que toquem i sobre tot perquè al tercer trimestre treballem música i cinema. Aquí és on aniré penjant els meus treballs de l’assignatura. Espero que us agradi.